kalusto Kotisivu Yritys
  Yhteystiedot

JT-Mobiili Oy on perustettu v. 2001. Tarkoituksena oli harjoittaa kuljetustoimintaa ja henkilöautojen varaosakauppaa. Toistaiseksi aika on riittänyt vain ensin mainittuun toimialaan.

Kuljetustoiminta aloitettiin betonielementtien ajolla. Heti seuraavana vuonna hankittiin Hollannista Nooteboomin vaihtokärrytarhasta 1-jatkoinen avokärry ja toiminta laajeni pitkien betonielementtien kuljetusten lisäksi pitkien terästuotteiden kuljetuksiin. Samana vuonna hankittiin myös koneenkuljetuslavettiyhdistelmä ja alettiin suorittamaan koneiden siirtoja etupäässä Oulun seudulla.

Vuonna 2003 hankittiin pokattu 1-jatkoinen kärry, jolla pystyttiin kuljettamaan kappaleita, jotka olivat samanaikaisesti sekä korkeita että pitkiä. Tällä kärryllä ajettiin Ruotsissa ja Norjassa myös useita korkeita kappaleita peräkkäin lastattuna, kärry jatkettuna, mikä ei Suomessa ole mahdollista.

Vuonna 2005 hankittiin ensimmäinen ja 2008 toinen 2-jatkoinen kärry, joilla ajettiin taantumaan saakka lähinnä Ruotsin silta- ja kaivosprojekteihin.

Taantuman aikana pääasiallisena työllistäjänä ovat olleet eri maanrakennus-, koneliikkeet. Taantuma on myös mahdollistanut edulliset jatkoinvestoinnit. Vuonna 2009 hankittiin kaksi järeämpää lavettia: 4-akselinen Nooteboom ja 2+4-akselinen Goldhover. Tänä vuonna hankittiin 1+4 akselinen King-lavetti sekä pokattu 5-akselinen Broshuis-jatkokärry.